Pysäköinti

Pysäköinti

Ajo parkkihalliin ja P-taloon tapahtuu joko Piispansillan, Markkinakadun tai Suomenlahdentien sisäänajoramppien kautta. Ison Omenan asiakkaat saavat pysäköidä ilmaiseksi ensimmäiset 2 tuntia.

Rekisteröitymällä Ison Omenan kanta-asiakkaaksi saat yhteensä 4 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa! Lue lisää: www.isoomena.fi/mobile-app. Ilmaisajan jälkeen pysäköinti on maksullista. Lisätunneista veloitetaan 1 €/tunti. Maksuautomaatit sijaitsevat pysäköintitilojen kulkureiteillä: tuulikaapeissa tai hissiauloissa. Tarkemmat sijainnit löytyvät pohjakuvista. Ison Omenan kanta-asiakkaiden useimmin kysytyt kysymykset näet tästä: Ison Omenan yhteisön FAQ

Ison Omenan pysäköintialueiden yleiset aukioloajat

Ma-Su 06.30-00.30

Ison Omenan Fressin aamuasiakkaiden pysäköinti

Finnkinon aamuasiakkaiden pysäköinnin sisäänajo kauppakeskus Ison Omenan Markkinakadun puoleiselle P1-pysäköintihalliin joka päivä alkaen klo 05.00 ja ulosajo klo 00.30 saakka.

Pysäköintihallista pääsee maisemahissillä 2.kerrokseen ja vastaavasti takaisin parkkihalliin.

Vammaisen pysäköintilupa

Vammaisen pysäköintiluvan haltijoille myönnämme 3. tunnin veloituksettoman pysäköinnin. Q-Parkin ja kauppakeskuksen infopisteeltä luovutetaan alennuslipukkeita vammaisen pysäköintiluvan kopiota ja henkilötodistusta näyttämällä. Jos Q-Parkin infopisteellä ei ole henkilökunta paikalla, saatte yhteyden tarvittaessa maksuautomaatin infopainikkeella.

Kirjaudu sisään