Ison Omenan lahjakeräys yhteistyössä Hopen kanssa

Haluaisitko jakaa joulumieltä tänä vuonna ihan erityisellä tavalla? Osallistu jo perinteeksi muodostuneeseen Hopen lahjakeräykseen 18.11.-17.12. välillä ja toteuta toive hänelle, jota lahja todella lämmittää.

Löydät toivekortit kiinnitettyinä Ison Omenan toivelahjakuuseen, josta voit poimia sinua koskettavan lahjatoiveen. Kuusi sijaitsee 1. kerroksen keskusaukiolla, Coffee Housen läheisyydessä.Lahjojen keräyspisteenä toimii:

  • Aleksi 13 (1.krs)
  • Hiusfashion Ompun Torppa (2.krs) 


Hyväntekijän muistilista:

  • Annathan joululahjaksi vain uusia tuotteita. Tavoitteenamme on, että jokainen lahjaa toivonut lapsi ja nuori saa itselleen yhden uuden lahjan.

  • Tuo lahjat paketoimattomina. Jos haluat, voit antaa mukaan paketointitarvikkeet, jotta lapsen vanhemmat pääsevät myös itse osallistumaan jouluvalmisteluihin.

  • Jos annat lahjakortin, varmistathan että siihen on kirjoitettu lahjakortin arvo. Pyrimme antamaan useamman lapsen perheessä suunnilleen samanarvoiset lahjakortit.

  • Jos antamasi lahjatuote sisältää takuun, liitäthän mukaan takuukuitin tai toimitat sen Hopelle.


Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Vuonna 2009 perustetun hyväntekeväisyysjärjestö Hopen tavoitteena on antaa vähävaraisten tai kriisin kokeneiden perheiden lapsille ja nuorille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö toimiii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea vapaaehtoisvoimin.