Ison Omenan kesä on täynnä rentoja hetkiä – katso viihdyttävät vinkit!

Mistä on Ison Omenan kesä tehty? Jäätelöstä, shoppailusta, rennoista hetkistä, kesämuodista, leikkipaikoista… siis kaikesta virkistävästä ja kivasta! Ompussa viihdyt varmasti, yksin tai yhdessä, satoi tai paistoi. Siitä huolehtivat 220 liikettä, viihdetoimijaa, ravintolaa ja kahvilaa sekä Kieppi Second Hand Market. 

 

Liikkeet palvelevat vähintään

Ma–pe 10–21 (2. Krs 10–20)

La 10–19

Su 12–18

Päivittäistavarakaupat ja valikoidut liikkeet palvelevat pidempään. Katso liikekohtaiset aukioloajat klikkaamalla tästä.


Psst! Juhannuksena 21.–22.6. osa liikkeistämme palvele. Katso liikekohtaiset aukioloajat tästä.


Kun haluat herkutella…

…löydät Ompusta makoisan ratkaisun jokaiseen makuun. Täällä sinua odottaa jopa 50 ravintolaa ja kahvilaa lounashetkiin, levähdystaukoihin ja suureen tai pienempään nälkään. Löydä oma suosikkisi täältä#mce_temp_url#


Kierrokselle Kieppi Second Hand Marketiin

Viihdyttävä menovinkki kesäpäivään on tietenkin kierros Second Hand Market Kiepissä. Olemme koonneet viisi second handin rakastettua toimijaa kätevästi saman käytävän varrelle, Ison Omenan 2. kerrokseen. Uudista kesän vaatevalikoimasi vastuullisemmin, valikoi edullista kesälukemista tai bongaa persoonallista särmää kotiin. Mikä aarre sinua mahtaakaan odottaa? Lue lisää Kiepistä.


Bussilla, pyörällä, autolla tai metrolla? Kaikki käy!

Meille voit saapua omalla tyylilläsi. Lukuisat julkiset yhteydet ja pyörä- sekä autoparkit tekevät matkanteosta vaivatonta. Kaikkein lähimmäksi, sisälle kauppakeskukseen saakka pääset Metrolinjalla M1 Kivenlahti via Tapiola sekä lukuisilla busseilla. Katso oma reittisi HSL-reittioppaasta. Ison Omenan osoite on Piispansilta 11.

Pyöräparkkien sijainnit löydät Kuinka saapua -sivultamme.