Kieppi Second Hand Market

Tervetuloa tekemään kestäviä löytöjä Kieppi Second Hand Marketiin! Kiepissä voit kiertää kerralla monta second handin rakastetuinta toimijaa, sillä saman käytävän varrella sijaitsevat niin Fida, UFF, iCare secondhand, Lillipop kuin Kierrätyskeskus.

Täällä valikoidut vaatteet, asusteet ja tavarat löytävät uusia rakastavia koteja – ja saavat samalla toisen mahdollisuuden loistaa! Jos ostoksesi tai vanhat aarteesi kaipaavat muokkaus- tai korjauspalveluita, löydät liikkeiden yhteydestä lisäksi Ompun Ompelimon. Kieppi Second Hand Market sijaitsee Ison Omenan 2. Kerroksessa.

Psst! Isosta Omenasta löydät muitakin kestäviä toimijoita, kuten lastenvaatteiden Second Hand -myymälä Little Copenhagen lastenkäytävällä, kunnostettuja puhelimia tarjoava Swappie toisesta kerroksesta sekä esineiden ja korujen panttilainaukseen erikoistunut Helsingin Pantti.

Tutustu alta Kiepin viiteen toinen toistaan upeampaan second handin toimijaan!

UFF

UFF toimii ilmaston ja globaalin kestävän kehityksen hyväksi. Toiminta käynnistyi Suomessa vapaaehtoisvoimin 1980-luvun lopussa. Ensimmäiset vaatekeräysastiat sijoitettiin Helsinkiin, jossa lahjoittajien auttamishalu oli valtava − keltaiset laatikot peittyivät nopeasti vaatevuorien alle. Myöhemmin keräyspalvelu laajeni myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Täältä löydät:
Vaatteita ja asusteita vintagevuosikymmeniltä nykypäivään.

Aukioloajat ja UFF kartalla

Kierrätyskeskus

Ostamalla Kierrätyskeskuksesta säästät luonnonvaroja ja tuet työtämme ympäristön hyväksi. Samalla autat tarjoamaan uusia mahdollisuuksia vaikeassa työmarkkinatilanteessa oleville työnhakijoille. Suuri kiitos siitä!

Täältä löydät:
Suuren valikoiman vaatteita, asusteita, astioita ja kodinsisustusta.

Aukioloajat ja Kierrätyskeskus kartalla

iCare secondhand

Pelastusarmeija on kansainvälinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka palvelee vähävaraisia, yksinäisiä, kodittomia ja eri syistä syrjään joutuneita ihmisiä. Pelastusarmeija on tehnyt tätä työtä Suomessa yli 130 vuotta. iCare-myymälöiden tuotot ohjataan Pelastusarmeijan tekemään työhön kotimaassa.

Täältä löydät:
Kaikkea kivaa kotiin ja vaatekaappiin.

Aukioloajat ja iCare secondhand kartalla

Fida

Fida secondhand on suuri kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Myymälöiden tuotto käytetään Fida Internationalin tekemään työhön, tuoden toivoa ja tulevaisuutta kaikista köyhimmille ihmisille yli 50 maassa. Myymälöissämme vierailee vuosittain miljoona onnellista asiakasta.

Täältä löydät:
Vaihtuvan valikoiman vaatteita, asusteita, harrastus- ja kodintarvikkeita.

Aukioloajat ja Fida kartalla

Lillipop

Lillipop on uusi lasten second hand- ja konseptiliike. Myyminen on sinulle varsin vaivatonta, sillä Lillipop hoitaa kaiken puolestasi aina hinnoittelusta esillepanoon. Jokaiselle löytyy sopiva myyntipaketti pienestä Easy peasystä joustavaan vuosijäsenyyteen ja kotinoutoon.

Täältä löydät:
Ihastuttavia lastenvaatteita ja -tarvikkeita.

Aukioloajat ja Lillipop kartalla