Eurokangas

Aukioloajat

Tänään
12–18
ma–pe
10–20
la
10–19
su
12–18

Tervetuloa palvelevaan Eurokankaaseen!

Eurokankaasta kankaat kaikkiin tarpeisiin käsityöharrastuksiin ja sisustamiseen! Ompelimostamme tilaat verhot, peitteet, pöytäliinat ja muut kodintekstiilit mittojen mukaan suomalaisena Avainlippu-työnä. Valmistamme kotimaisessa tuotannossa myös rullaverhot, kaihtimet ja verhokiskot mittatilaustyönä. Varaa aika verhosuunnittelijalle myymälään tai kotiin ja anna meidän auttaa projektissasi. Palvelemme myös yritysasiakkaita yritysmyyntimme kautta. Tervetuloa Iso Omenan myymäläämme tai verkkokauppaamme www.eurokangas.fi!

Pohjakartta

overlay_instruction

Ajankohtaiset tarjoukset

Eurokangas
Kernit ja vahakankaat
Eurokangas

-20%

Uutta kesäpöytiin nopeasti ja helposti! Kerniliinalla piristät ruokapöydät kotona, mökeillä, kesäkeittiöissä ja terasseilla. Normaalihintaiset kernit ja vahakankaat nyt -20%. Tarjous voimassa 16.6. saakka.

Eurokangas
Verhojen ompelu
Eurokangas

kaupan päälle!

Uudet kesäverhot kotiin ja mökille! Nyt kankaan ostajalle tarjoamme suorien sivuverhojen ylä- ja alakäänteiden ompelun kaupan päälle 16.6. saakka. Valitse kangas – me ompelemme. Kysy lisää myymälästä.

Eurokangas
Väriä kesäkotiin!
Eurokangas

Ihania kesätuotteita nyt myymälässä

Nyt paljon kesäisiä sisustustuotteita kotiin, mökille ja lahjaksi! Poikkea myymälään!

Eurokangas
Tehokasta aurinkosuojaa
Eurokangas

Parvekkeille, kotiin ja mökille!

Laadukkailla parveke-, terassikaihtimilla sekä rulla- ja screenverhoilla ehkäiset porottavat auringonsäteet ja pidät sisätilat viileinä. Tilaa mittojen mukaan ja räätälöi rullaverhot valitsemallasi kankaalla! Myös mittaus- ja asennuspalvelu!

Lisää liikkeitä