Synsam

Aukioloajat

Tänään
12–20
ma–pe
10–21
la
10–19
su
12–20

Synsam Iso Omenasta tyylikkäimmät kehykset, laadukkaat linssit ja asiantunteva palvelu

Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Meiltä löydät kehykset ja linssit joka tyyliin – kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Kehyksissä ja aurinkolaseissa löydät meiltä laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat Synsamilta myös piilolinssit oheistuotteineen sekä näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut. Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Tervetuloa kuulemaan lisää myös supersuositusta Synsam Lifestyle™ -sopimuksesta!

Pohjakartta

overlay_instruction

Ajankohtaiset tarjoukset

Synsam
Näöntarkastus 0€
Synsam

Tervetuloa

Tervetuloa veloituksettomaan näöntarkastukseen. Ajan voit varata myymälästämme tai verkkosivuilta synsam.fi/varaa-näöntarkastus

Synsam
Lifestyle-sopimus
Synsam

KESÄTARJOUS

Suosittu Lifestyle-sopimus nyt kesätarjouksena -20% kk hinnasta sekä 3 kuukautta veloituksetta. Tervetuloa!

Synsam
Ota 2, maksa 1
Synsam

TARJOUS

Osta kahdet lasit ja maksat vain yhdestä parista. Edullisempi pari tulee kaupan päälle. (tarjous koskee vain silmä- ja aurinkolaseja voimakkuuksilla)

Lisää liikkeitä