Tector

Aukioloajat

Tänään
12–18
ma–pe
10–21
la
10–19
su
12–18

Paikalliset Apple-asiantuntijasi!

Liike sijaitsee alkuperäispuolella Kicksiä vastapäätä Tectorin asiantunteva ja avulias Apple Premium Reseller -myymälä palvelee sinua Ison Omenan vanhalla puolella pääkäytävän varrella Lähiseutusi ystävälliset Apple-asiantuntijat. Meiltä saat täydellisen valikoiman Applea. Uusimmat Macit, iPadit, iPhonet ja Apple Watchit sekä oheistarvikkeet — ja ennen kaikkea: kaiken tarvitsemasi opastuksen ja avun juuri sinulle sopivien tuotteiden löytämiseen ja käyttämiseen. Valtuutettu Apple-huolto. Meiltä hoituvat kaikkien Apple-laitteiden takuuhuollot, takuunjälkeiset huollot ja korjaukset sekä määräaikaishuollot laitteiden käyttöiän pidentämiseksi. Laitteesi huollon tekee Applen sertifioima teknikko alkuperäisillä varaosilla, jolloin laitteesi alkuperäinen takuu säilyy. Meiltä saat Apple-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille. Tectorista saat organisaatiosi toimintaa tehostavat uusimmat Apple-tuotteet ja tarvitsemasi palvelut käytännöllisesti ja järkevästi myös edullisella kuukausimaksulla. Olemme luotettava kumppanisi niin isoissa kokonaisuuksissa kuin arjen pienissä asioissa. Muista kysyä opiskelija- ja opettaja-alennuksista. Kaikki mallit, ohjelmistot, oheislaitteet ja asiantuntemus, mitä tarvitset menestyksekkääseen ja mukavaan opiskelijaelämään. Tector on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. Tectorilla on pääkaupunkiseudulla kolme Apple Premium Reseller -konseptin mukaista myymälää kauppakeskus Citycenterissa, Isossa Omenassa ja Sellossa. APR-myymälät tarjoavat myynnin lisäksi myös Applen valtuuttamat huoltopalvelut.

Pohjakartta

overlay_instruction

Tector

Erikoisliikkeet · 1. krs


Ajankohtaiset tarjoukset

Tector
Uusi Apple iPad Pro M4
Tector

Tule tutustumaan myymälään! Alk. 1229 €

Uusi toukokuussa julkaistu iPad Pro on mahdottoman ohut, ja siinä on tyrmäävän suorituskykyinen Applen M4-siru, käänteentekevä Ultra Retina XDR näyttö ja huippunopea Wi-Fi 6E ja 5G. Kaksi kokoa: 11" ja 13".

Tector
Uusi Apple iPad Air M2
Tector

Tule tutustumaan myymälään! Alk. 729 €

Uusi toukokuussa julkaistu iPad Air on nyt saatavilla 11 ja 13 tuuman malleina, joiden huipputehot takaa uskomattoman nopea Applen M2-siru. Neljä hurmaavaa väriä: sininen, violetti, tähtivalkea ja tähtiharmaa.

Tector
Apple iPhone 15 Pro Max
Tector

Alk. 1369 €

iPhone 15 Pro Max. Valmistusmateriaalina titaani, mukana mullistava A17 Pro siru, muokattava toimintopainike ja kaikkien aikojen tehokkain iPhonen kamerajärjestelmä.

Tector
Apple iPhone 15 Pro
Tector

Alk. 1099 €

iPhone 15 Pro. Valmistusmateriaalina titaani, mukana mullistava A17 Pro siru, muokattava toimintopainike ja entistä monipuolisempi ammattitason kamerajärjestelmä.

Tector
Apple iPhone 15 Plus
Tector

Alk. 999 €

iPhone 15 Plussan ominaisuuksia ovat muun muassa Dynamic Island, 48 Mpix pääkamera ja USB-C - kaikki pakattuina kestävään värikyllästettyyn lasiin ja alumiinirunkoon.

Tector
Apple iPhone 15
Tector

Alk. 859 €

iPhone 15:n ominaisuuksia ovat muun muassa Dynamic Island, 48 Mpix pääkamera ja USB-C – kaikki pakattuina kestävään värikyllästettyyn lasiin ja alumiinirunkoon.

Tector
Apple-opiskelijatarjous
Tector

Mac-kannettavat -8 % norm.hinnasta iPadit -5 % norm.hinnasta

Opiskelija tai opettaja! Saat -8 % norm.hintaista Mac-kannettavista sekä -5 % norm.hintaisista iPadeistä. Saat myös samalla tilauksella ostetuista lisävarusteista päälaitteen mukaisen alennuksen. Ehtoja sovelletaan. Lue lisää: tector.fi

Lisää liikkeitä