The Body Shop

Aukioloajat

Tänään
10–21
ma–pe
10–21
la
10–19
su
12–18

Kosmetiikkamyymälä

The Body Shop on aito englantilainen aktivistinen kauneusbrändi, joka perustettiin vuonna 1976 Brightonissa Englannissa. The Body Shop haluaa muuttaa maailmaa positiivisemmaksi paikaksi ja tarjoaa tällä hetkellä yli 700 korkealaatuista täysin eläinkokeettomasti ja luonnosta inspiraationsa saanutta tuotetta ihon- vartalon- ja hiustenhoitoon sekä meikkaamiseen. Tule kokemaan ainutlaatuinen ostoskokemus ja tutustu todellisiin voimaraaka-aineisiin kuten teepuu, voipuunvoi ja hamppu, kaikki eettisesti ja vastuullisesti kasvatettu ja ostettu – poimi valikoimastamme omat suosikkisi ja kuori, pehmennä ja kosteuta ihosi. Meille kaikki ovat tervetulleita. Tervetuloa asioimaan myymäläämme tai verkkokauppaamme www.thebodyshop.fi.

Pohjakartta

overlay_instruction

The Body Shop

Kosmetiikka ja apteekit · 1. krs


Ajankohtaiset tarjoukset

The Body Shop
KANTA-ASIAKASTARJOUS
The Body Shop

E-VITAMIINI SARJA -30%

E-vitamiini ihonhoitosarjaamme on rakastettu jo vuodesta 1977 lähtien, jolloin myyntiin tuli ikoninen E-vitamiini kasvovoiteemme. Helmikuun kanta-asiakastarjous: E-vitamiini sarja -30%!

The Body Shop
Hemp tuotteet
The Body Shop

-30%

Hamppu-kosmetiikkatuotteemme tuovat välittömän helpotuksen kuivaihoisille. Maineestaan huolimatta hamppua on käytetty jo vuosikymmenten ajan taistelussa kuivaa ihoa vastaan. Kaikki Hamppu-tuotteet -30% helmikuun ajan!