The Body Shop

Aukioloajat

Tänään
12–18
ma–pe
10–21
la
10–19
su
12–18

Kosmetiikkamyymälä

The Body Shop on aito englantilainen aktivistinen kauneusbrändi, joka perustettiin vuonna 1976 Brightonissa Englannissa. The Body Shop haluaa muuttaa maailmaa positiivisemmaksi paikaksi ja tarjoaa tällä hetkellä yli 700 korkealaatuista täysin eläinkokeettomasti ja luonnosta inspiraationsa saanutta tuotetta ihon- vartalon- ja hiustenhoitoon sekä meikkaamiseen. Tule kokemaan ainutlaatuinen ostoskokemus ja tutustu todellisiin voimaraaka-aineisiin kuten teepuu, voipuunvoi ja hamppu, kaikki eettisesti ja vastuullisesti kasvatettu ja ostettu – poimi valikoimastamme omat suosikkisi ja kuori, pehmennä ja kosteuta ihosi. Meille kaikki ovat tervetulleita. Tervetuloa asioimaan myymäläämme tai verkkokauppaamme www.thebodyshop.fi.

Pohjakartta

overlay_instruction

The Body Shop

Kosmetiikka ja apteekit · 1. krs


Ajankohtaiset tarjoukset

The Body Shop
SUIHKUGEELIT -25%
The Body Shop

KANTA-ASIAKKAILLE -50% norm.9,50€/kpl

Ihanan tuoksuiset suihkugeelit ja suihkuvoiteet tehokkaan hellävaraiseen suihku- ja kylpyhetkeen. Tarjous koskee 250 ml kokoja.

The Body Shop
LIMITED EDITION-SARJAT
The Body Shop

-30%

Nyt voit hemmotella vartaloasi upean raikkailla kevät-kesä 2024 limited edition tuotteilla! Tutustu pirteän sitruksisiin Yuzu-tuotteisiin ja kasteenraikkaan kukkaisiin Bluebell-tuotteisiin.

The Body Shop
Jättikoon suihkugeelit
The Body Shop

15€ Norm. 21,90€

Jättikokoinen 750ml pumppupullo - rajoitettu erä, myynnissä vain niin kauan kuin tuotteita riittää

The Body Shop
Peppermint-sarja
The Body Shop

-30%

Hemmottele väsyneitä, kuumottavia jalkoja ja vartaloa raikkailla Piparminttu-tuotteillamme. Piparmintun eteeristä öljyä sisältävät tuotteet viilentävät, pehmentävät ja kosteuttavat kuivat, karheat jalat ja elvyttävät kuumottavan kehon.