Pysäköinti

Pysäköinti

Isossa Omenassa on Aimo Parkin puomiton pysäköinti, joten voit ajaa sisään ja ulos pysähtymättä. Pysäköintiäsi nopeuttaa myös helpot ja joustavat maksutavat.

Pysäköintikohteen käyttö perustuu autosi rekisteritunnuksen automaattiseen tunnistukseen. Saapuessasi sekä lähtiessäsi kamera tunnistaa autosi, ja pysäköintiaika määräytyy kohteessa käyttämäsi ajan perusteella. 

Kanta-asiakkaillemme tarjoamme yhteensä 2+2 tuntia ilmaista pysäköintiä. Kanta-asiakkaaksi pääset lataamalla Ison Omenan sovelluksen (Android ja iOS) sekä rekisteröitymällä jäseneksi. Mikäli ilmaista pysäköintiaikaa on jäljellä, voit ajaa suoraan ulos käymättä maksuautomaatin kautta. Kamera tunnistaa ajoneuvosi rekisteritunnuksen lähtiessäsi ja päättää pysäköinnin.  

Hinta maksullisilta alkavilta tunneilta 1,5 €/tunti. Pysäköinnin voi maksaa rekisteritunnuksen perusteella maksuautomaateilla, Taskuparkilla (mobiilisovelluksella tai verkkosovelluksella Taskuparkki.fi) sekä paperilaskulla. Huomioithan kuitenkin, että paperilaskun lähettämisestä veloitetaan 5 euron laskutuslisä. 

Pysäköintitiloissamme on seuraavat maksimikorkeudet: P1A 2,4 m, P1B 2,3 m ja P-talo 2,0 m. 

Lisätietoja useimmin kysytyistä kysymyksistä.

Liityntäpysäköinti

Ison Omenan liityntäpysäköinti on järjestetty pysäköintitasolla P3A. Sisäänajo Piispansillan tai Suomenlahdentien sisäänajoista, joista "P+Metro"-ajo-opasteet ohjaavat liityntäpysäköintikerrokseen. Hinta 2€/10h. 10 tunnin pysäköinnin jälkeen peritään normaalin asiakaspysäköinnin veloituksen mukaisesti. 

Huom! Tunnistautuminen matkakortilla tapahtuu liityntäpysäköinnissä.

Tullessasi aloita liityntäpysäköinti tunnistautumalla maksuautomaatin viereiselle matkakortinlukijalle ja syötä tämän jälkeen rekisterinumerosi maksuautomaattiin. Jos pysäköit yli 10 tuntia, muistathan vielä lähtiessäsi käydä maksuautomaatin kautta. 

Kulku metroon bussiterminaalitason kautta.

Jos olet Taskuparkin käyttäjä, muistathan ottaa automaattisen kameratunnistuksen pois käytöstä. Muutoin Taskuparkki veloittaa liityntäpysäköinnistä normaaliveloituksen mukaisen hinnan.

Ison Omenan pysäköintialueiden yleiset aukioloajat

Ma-La 04.30-00.30

Su 05.30-00.30

Ajo-ohjeet

Ajo parkkihalliin ja P-taloon tapahtuu joko Piispansillan, Markkinakadun tai Suomenlahdentien sisäänajoramppien kautta. Ison Omenan asiakkaat saavat pysäköidä ilmaiseksi ensimmäiset 2 tuntia.

Videot vaativat toimiakseen evästeitä. Hyväksy statistiikka evästeet .

Piispansillalta ruokakaupoille.

Piispansillalta Palvelutorille.

Suomenlahdentieltä ruokakaupoille.

Suomenlahdentieltä Palvelutorille.

Suomenlahdentieltä Parkkipesuun.

Ison Omenan Elixian aamuasiakkaiden pysäköinti

Elixian aamuasiakkaiden pysäköinnin sisäänajo kauppakeskus Ison Omenan Markkinakadun puoleiselle P1-pysäköintihalliin joka päivä alkaen klo 05.00 ja ulosajo klo 00.30 saakka.

Pysäköintihallista pääsee maisemahissillä 2.kerrokseen ja vastaavasti takaisin parkkihalliin.

Vammaisen pysäköintilupa

Vammaisen pysäköintiluvan haltijoille myönnämme 6 tunnin veloituksettoman pysäköinnin. Kauppakeskus Ison Omenan ja Palvelutorin infopisteiltä hyvitetään pysäköinti rekisteritunnuksen perusteella vammaisen pysäköintiluvan kopiota ja henkilötodistusta näyttämällä.

Moottoripyöräparkki

Moottoripyöräparkkeja sijaitsee jokaisessa parkkihallin osassa.

Sähköautojen latauspisteet

Isossa Omenassa on sähköautojen latausasemat sijaitsevat pysäköintitasoilla P1-P3. Kauppakeskuksen omat latauspisteet ovat Virta-verkostossa. Varaus maksaa 0,15 € / min, lataaminen 0,15 € / kW. Pistoketyyppi Type 2 ja maksimiteho 22 kW. Isossa Omenassa on myös 4 Keskon K-Lataus-pistettä.