Piece of Hair Iso Omena

Aukioloajat

Tänään
11–18
ma–pe
9–21
la
9–19
su
11–18

Haluamme tarjota parasta palvelua

Hyvän palvelun parturi-kampaamo Ison Omenan toisessa kerroksessa. Sisustuksessa on inspiroiduttu loft-tyylistä. Ideologiamme perustuu ystävälliseen, monipuoliseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Palvelut sisältävät henkilökohtaisen konsultaation, pesun, rentouttavan hiuspohjan hieronnan, föönauksen/muotoiluraudalla viimeistelyn, laadukkaat Wella, Redken ja Kerastase hoito- ja muotoilutuotteet ja Nespresson erikoiskahvin. Piece of Hairin parturit ja kampaajat toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Pohjakartta

overlay_instruction

Ajankohtaiset tarjoukset

Piece of Hair Iso Omena
Parturi-Kampaamo palvelut
Piece of Hair Iso Omena

Värjäykset vaalennukset leikkaukset kampaukset hiushoidot meikkaukset

Palvelumme sisältävät henkilökohtaisen konsultaation, pesun, rentouttavan hiuspohjan hieronnan, föönauksen/muotoiluraudalla viimeistelyn, laadukkaat Wellan, Redken/Kerastase hoito- ja muotoilutuotteet ja Nespresson erikoiskahvin. Tervetuloa.

Piece of Hair Iso Omena
Opiskelija-Alennus
Piece of Hair Iso Omena

Opiskelijana saat 10% alennusta palveluista arkisin klo 9-16

Opiskelija alennus -10% normaalihintaisista palveluista arkisin klo 9-16. Palvelun tulee loppua viim. klo 16. Ei pikapalvelut. Student discount 10% on weekdays between 9am-4pm. Service must be completed until 4pm. No discount from quick services.

Piece of Hair Iso Omena
Pikakampaukset
Piece of Hair Iso Omena

Juhlaan tai arkeen, valitse oma tyylisi alk. 39€

Pikakampaus on nopea kampaus, joka toteutetaan ilman pitkää konsultaatiota tai mittavia pohjatöitä. Häihin, kuvauksiin, työhaastatteluun, kokoukseen tai bileisiin! Hinnat alkaen 39€ aikaa menee n. 30 minuuttia. Seuraa meitä IG: @pieceofhairsalon.

Piece of Hair Iso Omena
Uutuus keratiinihoito
Piece of Hair Iso Omena

Re-Born Hairsolutions Pitkäkestoinen tulos, jopa 4-6kk

Re-Born Hairsolutions tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja pitkäkestoisiin muutoksiin vaikeasti hallittaville ja kurittomille hiuksille. Erityisesti niille, joilla on pörröiset, vaikeasti hallittavat, vaurioituneet tai kiharat hiukset. Varaa konsultaatio