Reima

Aukioloajat

Tänään
10–21
ma–pe
10–21
la
10–19
su
12–18

Reima on tehty liikkumiseen

Ulkoilun iloa ja säänkestäviä vaatteita lapsille jo 80 vuoden ajan! Lapsi on Reimalla kaiken keskipiste. Olemme jo 80 vuoden ajan kehittäneet käytännöllisiä, luotettavia vaatteita, joissa lasten on mukava olla - iästä, vartalotyypistä tai koosta riippumatta. Tuotamme vastuullisesti suunniteltuja vaatteita, kenkiä ja asusteita 0-14-vuotiaille lapsille. Palkitut vaatteemme suojaavat lastasi päästä varpaisiin ympäri vuoden, joka säässä. Seikkailittepa sitten kaupungin kaduilla tai luonnon helmassa, Reiman varusteissa sinä ja lapsesi nautitte ulkoilusta enemmän.

Pohjakartta

overlay_instruction

Reima

Muoti ja asusteet · 1. krs


Ajankohtaiset tarjoukset

Reima
FINAL CALL
Reima

Talvimalliston tuotteita > alennukset jopa -50%

Vielä ehdit hommata talvimalliston alesta lapsellesi varusteet hiihtolomalle! Paljon hyviä löytöjä jopa -50% alennuksella. Talvimalliston aletuotteita esillä 25.2. asti!

Reima
Kevään uutuudet Reimalla!
Reima

Uusi mallisto on saapunut.

Paljon ihania kevään uutuuksia on saapunut Reimalle! Valikoimassa laadukkaita välikauden vaatteita, kenkiä ja asusteita vauvasta yläkoululaiselle. Tule tutustumaan ja hankkimaan omat suosikkisi ensimmäisten joukossa:)

Reima
Kangaskassi kaupan päälle
Reima

Kun ostat 50€:lla (norm. 4,90€)

Kun ostat vähintään 50€:lla kevätmalliston tuotteita, saat Reima 80-v. juhlavuoden kangaskassin kaupan päälle. Etu Reima Friends -jäsenille. Etu voimassa 6.-31.3.2024. Kangaskassia on myös myynnissä hintaan 4,90€.

Reima
Loikka-toppahousut
Reima

84,95€

Klassiset Reimatec-talvihousut, jotka sopivat myös lasketteluun. Suosittu malli, jossa on erittäin kestävä rakenne. Sisältää henkselit. Täysin vedenpitävä. Värit: deep purple, navy ja musta. Koot: 92-152 cm.

Reima
Osteri-talvitakki
Reima

129,95€

Palkittu talvitakkimme on superlämmin, ja sillä on hieno tarina: kierrätämme osterinkuoret lisälämmöksi kankaaseen, ja vanu tehdään muovipulloista, jotka saattaisivat muuten päätyä mereen. Koot: 104-164cm. Sininen, punainen, keltainen ja musta.

Reima
Tartu-talvihanskat
Reima

44,95€

Tyylikkäät Tartu-toppahanskat ovat paitsi vedenpitävät ja lumenkestävät, myös täysin kaupunkikelpoiset. Lämpimät joka sään talvihanskat ovat luotettava ja erittäin laadukas valinta lapsellesi. Väreinä saatavilla sininen, musta ja vihreä. Koot: 4-8.

Lisää liikkeitä