Mobile Outfitters

Aukioloajat

Tänään
12–18
ma–pe
10–20
la
10–18
su
12–18

Mobile Outfitters - Iso Omena

Mobile Outfitters - Finland Tahdotko älylaitteellesi elinikäisen suojan, joka näyttää ja tuntuu hyvältä? Poikkea meillä! Vahingoilta et voi välttyä – laiterikoilta ja epämukavuudelta voit. Siksi Mobile Outfittersilla käynti kannattaa. Asennamme puhelimiin ja muihin älylaitteisiin markkinoiden kestävimmät, patentoidut suojaukset elinikäisellä takuulla ja vain muutamassa minuutissa. Laatumme todistavat miljoonat tyytyväiset asiakkaat ympäri maailmaa, nyt myös Suomessa. Kerran asennettu, aina suojattu

Sinun tarvitsee vain tuoda älylaitteesi meille, olipa se puhelin, kello tai tablet. Esittelemme parhaat suojausvaihtoehdot ja suoritamme asennuksen paikan päällä. Saat laitteesi suojaksi patentoitua teknologiaa, joka ei halkeile eikä hajoa, ja josta ei irtoa siruja. Vain 1.9 mm silikonisuojakalvomme on tutkitusti markkinoiden kestävin ja lähes puolet muita ohuempi. Kalvot suojaavat laitettasi edestä ja takaa, iPhoneihin sekä Galaxy S:iin saat myös reunasuojan.

Entä haluaisitko persoonalliset suojat ilman paksuja kuoria ja reunuksia? Onnistuu! Teksturoidut Style Skins -suojamme tekevät älylaitteestasi tyylillesi uskollisen ja käteesi sopivan. Tutustu laajaan valikoimaamme. 

Pohjakartta

overlay_instruction

Lisää liikkeitä